top of page

Esküvői fotó+videó
Erdélyi Molly & Heltai Eszti

Esztivel már több mint 10 éve ismerjük egymást és az utóbbi 4 évben kezdtünk el együtt dolgozni a képalkotás területén. Céges rendezvényektől kezdve a baráti összejöveteleken át az esküvőkig mindig a kezünkben volt a kamera és rájöttünk, hogy nagyon szuper összhang van köztünk. Ha olyan fotós+videós párost kerestek, akik évek óta összeszokottan dolgoznak és a lehető legtöbbet szeretnék kihozni az esküvőkből akkor jó helyen jártok! 
Nekünk minden esküvő egytől-egyig ugyanolyan fontos és nem csak megjelenünk a nagy napon, hanem előtte segítünk nektek megfelelően összerakni a menetrendet, tippekkel ellátni Titeket ezzel szeretnék levenni a terhet a vállatokról! Ha minket választotok, akkor egy csapatként fogjuk kihozni a legtöbbet az esküvőtökből!

18000924829301535.jpg

Ismerjétek meg a társamat, aki az esküvőkön a képeket készíti:


"Első fényképezőmet 2008-ban kaptam meg és általa azonnal beleszerettem a fotózásba. Néhány év múlva már nem volt elég egy kompakt fényképező, ezért lecseréltem az első DSLR gépemre, amivel nagyon gyorsan elindult szakmai fejlődésem.
Elkezdtem alkalmazott fotósként dolgozni. Ennek köszönhetően számos tehetséges fotóst ismertem meg, akiktől rengeteget tanultam.
A fotózás idővel már nem csak hobbi lett, hanem hivatás, szenvedély. Mára már a magam útját járom, tanulok és fejlődök. A fotózás számomra nem csak egy munka, sokkal több annál.
Azt szeretem benne a legjobban, hogy minden alkalommal új embereket ismerek meg, minden fotózás más. Nincs két ugyanolyan család, esküvő, vagy pár. Számtalan barátság,  jó ismeretség szövődik a fotózások alkalmával." Heltai Eszter 

Ajándék Doboz

Ha platina vagy arany csomagot választotok minden fotót, illetve videót pendrive-on kaptok meg, fa díszdobozban.

7160BEB1-09BA-43BD-B4D8-1B7B077E580A_L0_001-2023. 01. 23. 14_09_48.jpg
Fotóvideócsomagok-honlap.png
CSOMAGJAINK 300.000FT-tól elérhetőek! 

Ti átélitek, mi megörökítjük!

Fotók

Videók

Így zajlik a kreatív fotózás

bottom of page