Esküvői fotó+videó
Erdélyi Molly & Heltai Eszti

Esztivel már több mint 10 éve ismerjük egymást és az utóbbi 4 évben kezdtünk el együtt dolgozni a képalkotás területén. Céges rendezvényektől kezdve a baráti összejöveteleken át az esküvőkig mindig a kezünkben volt a kamera és rájöttünk, hogy nagyon szuper összhang van köztünk. Soha nem zavarjuk meg egymást és tudjuk, hogy mindkettőnk munkája ugyanannyira értékes. 

18000924829301535.jpg

Ismerjétek meg a társamat, aki az esküvőkön a képeket készíti:


"Első fényképezőmet 2008-ban kaptam meg és általa azonnal beleszerettem a fotózásba. Néhány év múlva már nem volt elég egy kompakt fényképező, ezért lecseréltem az első DSLR gépemre, amivel nagyon gyorsan elindult szakmai fejlődésem.
Elkezdtem alkalmazott fotósként dolgozni. Ennek köszönhetően számos tehetséges fotóst ismertem meg, akiktől rengeteget tanultam.
A fotózás idővel már nem csak hobbi lett, hanem hivatás, szenvedély. Mára már a magam útját járom, tanulok és fejlődök. A fotózás számomra nem csak egy munka, sokkal több annál.
Azt szeretem benne a legjobban, hogy minden alkalommal új embereket ismerek meg, minden fotózás más. Nincs két ugyanolyan család, esküvő, vagy pár. Számtalan barátság,  jó ismeretség szövődik a fotózások alkalmával." Heltai Eszter 

Ajándék Doboz

Ha platina vagy arany csomagot választotok minden fotót, illetve videót pendrive-on kaptok meg, fa díszdobozban.

IMG_5075.jpg
IMG_5102.jpg

Így zajlik a kreatív fotózás