top of page

Kelemen Laura

Laura azért keresett meg, hogy vadonatúj honlapját megtölthesse saját képeivel. A self-branding egyik alapköve, hogy minimalizáljuk a stock fotókat az oldalainkon, legyen az social media vagy weboldal. Így tudjuk közel hozni a vásárlókat/pácienseket magunkhoz és sokkal nagyobb bizalmat fogunk kapni, mintha egy ismeretlen archoz jelentkezne be. 

Laura meridián diagnosztikával foglalkozik: A meridián diagnosztika a több évszázados múltra visszatekintő kínai orvoslás és a modern technológia összefonódásával született meg. Egyik legfontosabb eszköze az EMC elektromos mérőműszer. A készülék elődjét az űrkutatásban használták, az űrhajósok ruhájába építve, hogy távolról figyeljék egészségi állapotukat. Bővebben https://www.natlarabalance.hu/ oldalon olvashattok róla. Ha közel áll hozzátok az alternatív gyógyászat vagy csak kíváncsiak vagytok rá, hogy működik akkor kérjetek időpontot Lauránál :) 
 

Ha te is építed a saját oldaladat, de még nem tudod megtölteni a saját képeiddel akkor vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot ! 

bottom of page